Δ. Παύλου Μελά: Λαική Επιτροπή - Ο εμπαιγμός των γονέων του 21ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης συνεχίζεται


Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των γονέων των παιδιών του 21ου νηπιαγωγείου στην Σταυρούπολη. Τελειώνει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη κι ακόμα δεν υπάρχει δασκάλα για το ολοήμερο τμήμα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να παραμένουν σπίτι!
Μετά τις ενέργειες των γονέων και την παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο είχε έρθει προσωρινά μια δασκάλα, η οποία όμως επέστρεψε στην προηγούμενη οργανική της θέση αφού δεν είχε έρθει ακόμα η αναπληρώτριά της.
Από την προηγούμενη εβδομάδα οι γονείς περιμένουν τηλέφωνο για να γυρίσουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους αρμόδιους.
Φυσικά η οργή έχει ξεχειλίσει από μέρες αφού κάθε έννοια δημόσιας παιδείας έχει πάει περίπατο μαζί με τις διακυρήξεις περί υποχρεωτικότητας της εκπαίδευσης στο νηπιαγωγείο.
Μπροστά σε αυτόν το εκφυλισμό, εύλογα σκέφτεται  ο καθένας ότι παρόμοια περιστατικά μπορεί να συμβούν αύριο -μεθαύριο και στο δημοτικό, ενώ ίσως δεν είναι μακριά η ώρα που θα μας λένε: "δεν έχουμε δάσκαλο, δεν πληρώνουν οι γονείς έναν;"
Οι γονείς του 21ου νηπιαγωγείου θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 8 Οκτώβρη παράσταση διαμαρτυρίας στον δήμαρχο Παύλου Μελά, διεκδικώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα την ίδια κιόλας μέρα.
Διαφορετικά, είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν με όποιον τρόπο κρίνουν πρόσφορο.
Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας. Κανένας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!