Συνάντηση με τον Α. Λοβέρδο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 9/10 στις 10 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας. Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απολυση


Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών  σε Διαθεσιμότητα-Απολυση


Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, 10 π.μ. η συνάντηση με τον Α. Λοβέρδο


Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 9/10 στις 10 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας


Η  συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας  που ορίστηκε κατά την δυναμική και πολύμορφη κινητοποίηση μας την 1/10, αναβλήθηκε -λόγω υποχρεώσεών του στη Βουλή- για την Πέμπτη 9/10 στις 10 π.μ.

Κατά την πλατιά, ανοιχτή, συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Εκπαιδευτικοί  σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση να κινητοποιηθούν και πάρουν μέρος μαζικά και μαχητικά στην αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/10 στις 10 π.μ στο ΥΠΑΙΘ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δηλώνουμε ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι τον αγώνα αυτό, να τον δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί και να τον κερδίσουμε.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ,

    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!