Νίκη της Αστραπής Μεσαίου επι της ΑΕ Φιλύρου με 3-2 Βαθμολογία - αποτελέσματα αγώνων [φώτο]


ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΑΙΟΥ

Σαββάτο 11/10/2014 πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ- ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ   3-2


Ο παλιός είναι αλλιώς!!!
 Με τρία γκολ του 32χρονου Γιώργου Μαρκίδη η Αστραπή νίκησε την ΑΕ Φιλύρου.
Ολική ανατροπή πραγματοποίησε η Αστραπή Μεσαίου στο γήπεδο της στον αγώνα με την ΑΕ Φιλύρου αν κι έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ του Πατσεάδη στο 18ο και 39ο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της παίζοντας γρήγορα και δυνατά δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, είχε και δυο δοκάρια πριν σκοράρει με το Γιώργο Τσολακίδη, κατάφερε να μειώσει στο 55ο με κεφαλιά του Γιώργου Μαρκίδη και να ισοφαρίσει 12 λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη με ωραία καρφωτή κεφαλιά την οποία έστειλε στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα Αμαλλίδη. Η Αστραπή συνέχισε τον ίδιο ρυθμό παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο 77ο ύστερά από παλικαρίσια ενέργεια του Χαρίτων Λαζαρίδη ο οποίος κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή σε μονομαχία με τον αντίπαλο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Γιώργο Μαρκίδη ο οποίος δε δυσκολεύτηκε σε άδεια εστία να στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα και να γίνει έτσι η ανατροπή του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας είχε άγρια ομορφιά με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, όταν σε μια από αυτές ο τερματοφύλακας της Αστραπής Παύλος Αμανατίδης με διπλές αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ κράτησε τη νίκη της ομάδας του, παρότι η Αστραπή έπαιζε στα τελευταία λεπτά με έναν παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπέκα ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και βγήκε σε πέντε μόλις λεπτά με δυο κίτρινες κάρτες. Συνοψίζοντας τον αγώνα αυτό θα λέγαμε ότι η ΑΕ Φιλύρου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο γκολ ένα διπλό δοκάρι και φαινόταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή ήταν διαστημική έπαιξε το καλύτερο της παιχνίδι από την αρχή του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.



ΑΣΤΡΑΠΗ: Προπονητής Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης, γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, σύνθεση: Π. Αμανατίδης, Ρ. Αμανατίδης, Χ. Μαρμαρίδης (Αν. Μαρμαρίδης), Αλ. Μαρμαρίδης, Ν. Ιωσηφίδης, Π. Λαζαρίδης, Χ. Λαζαρίδης (αρχηγός), Γ. Μαρκίδης,  Γ. Τσολακίδης ( Γ. Πασχαλίδης), Γκ. Σουχασβίλη, Φ. Σουκάντος (Μπέκας). 




Πηγή: Μ.Π.Σ. Μεσαίου Ο ΠΟΝΤΟΣ



Βαθμολογία

ομάδες
βαθμοί
9
9
6
6
6
6
5
4
4
4
4
3
3
0
0
0



3η αγωνιστική

ΜΕΛΙΤΕΑΣ
0
4
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
2
2
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
4
0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ
3
2
ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
2
0
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ
ΙΩΝΙΚΟΣ
1
3
ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
4
1
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
3
2
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!