Τέλος στη φρενίτιδα: Δύο οι υπερτυχεροί στο Τζόκερ - Κέρδισαν από 9,2 εκατομμύρια ευρώ


Τέλος μπήκε το βράδυ της Πέμπτης στην φρενίτιδα που «τρέλανε» όλη την Ελλάδα, καθώς, έπειτα από απανωτά τζακ ποτ στο Τζόκερ η κληρωτίδα έβγαλε δύο υπερτυχερούς οι οποίοι είναι πλέον πολυεκατομμυριούχοι.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ κλήρωση έβγαλε τους εξής τυχερούς αριθμούς

Αριθμοί: 24, 14, 20, 9, 30
Τζόκερ: 16
Αργότερα έγινε γνωστό ότι η κληρωτίδα έβγαλε δύο τυχερούς, έναν από την Πέλλα και έναν από την Κόρινθο, οι οποίοι κερδίζουν από 9.199.462,00 ευρώ.

Φρενίτιδα σε όλη τη χώρα
Από νωρίς σήμερα, άτομα όλων των ηλικιών έσπευσαν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να καταθέσουν έστω κι ένα δελτίο με την ελπίδα να είναι αυτοί οι τυχεροί που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς που θα τους χαρίσουν το αστρονομικό ποσό των 18,4 εκατ. ευρώ.
Υπολογίζεται ότι κάθε δευτερόλεπτο κατατέθηκαν 300 δελτία, το ποσό που έχουν παίξει οι παίκτες από την Κυριακή έως σήμερα φθάνει τα 17,5 εκατ. ευρώ, ενώ, ο συνολικός τζίρος όλες αυτές τις εβδομάδες αγγίζει τα... 90 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ στην Ιστορία του παιχνιδιού
Τα 18,4 εκατ. ευρώ που μοίρασε απόψε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ. Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.
Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.

Πανζουρλισμός στα πρακτορεία και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον
Ολες αυτές τις εβδομάδες που σημειώνονται συνεχόμενα τζακ ποτ τα πρακτορεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά, ενώ, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης σχηματίζονται μεγάλες ουρές από παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν ένα μερίδιο ή ολόκληρη την... πίτα των 18,4 εκατ. ευρώ.
«Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι. Την εικόνα την βλέπετε από μόνοι σας και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ», δήλωνε το πρωί της Πέμπτης η υπεύθυνη πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Βουλής με την ουρά του κόσμου να φτάνει μέχρι την είσοδο του πρακτορείου.
«Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει "ανέβει" αισθητά από την προηγούμενη κλήρωση, γιατί τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Έτσι και τα ποσά που παίζονται στα δελτία είναι μεγαλύτερα και όλων των ειδών, απλά αλλά και με συστήματα», συμπληρώνει, ενώ ο κ. Γιώργος που περιμένει στην ουρά να καταθέσει το δελτίου του λέει: «Εμένα περιμένει το τζακ ποτ. Αυτό είναι το τυχερό δελτίο και τα χρήματα θα γίνουν απόψε δικά μου».
Η Μαρία που είναι άνεργη περιμένει κι αυτή τη σειρά της και δηλώνει: «Πού τέτοια τύχη! Θα καταθέσω ένα δελτίο αξίας 2,5 ευρώ γιατί δεν περισσεύουν παραπάνω. Δεν έχω παίξει ποτέ Τζόκερ, θα είναι η πρώτη φορά, μιας και το ποσό είναι μεγάλο. Ας μη γελιόμαστε όμως, οι πιθανότητες να κερδίσω εγώ προσωπικά είναι ελάχιστες. Πάντως καλό θα είναι να βρεθούν πολλοί νικητές».
«Ο,τι γίνεται εδώ σήμερα, γίνεται σε όλη την Ελλάδα», λέει ο υπεύθυνος του πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι. Με τους πελάτες να συζητούν έξω από το πρακτορείο τι θα κάνουν τα πιθανά κέρδη τους. «Πρώτα θα ξοφλήσω τα χρέη μου και μετά βλέπουμε», λέει ο κ. Δημήτρης, που περιμένει να καταθέσει το δελτίο του και προσθέτει: «Δεν έχει σχέση πόσα χρήματα θα παίξεις σ' ένα δελτίο, αρκεί να είσαι τυχερός. Αν κερδίσω θέλω να είμαι ο μοναδικός νικητής».


iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!