Θεσσαλονίκη: Τραγική κατάληξη 63χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο



Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 63χρονου άνδρα να περάσει έναν χείμαρρο με το αυτοκίνητό του, στο δρόμο Λαγκαδικίων - Σχολαρίου.

Ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να περάσει κάθετα από τον χείμαρρο στο δρόμο Σχολάρι - Λαγκαδίκια, ωστόσο τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η κουνιάδα του 63χρονου, η οποία σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο και πιάστηκε από κλαδιά και δέντρα. Ο άτυχος άνδρας βγήκε και αυτός από το αυτοκίνητο του πριν αυτό παρασυρθεί, όμως δεν άντεξε στην ορμή του νερού, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη του. Για ώρες άντρες της ΕΜΑΚ προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον άτυχο άντρα. Αργότερα τον βρήκαν νεκρό, σε μεγάλη απόσταση από το αρχικό σημείο, ενώ αναζητείται το αυτοκίνητο του. Η 64χρονη μεταφέρθηκε με συμπτώματα υποθερμίας στο νοσοκομείο.

Κλειστός ο δρόμος

Όπως αναφέρει στο lagadas.net ο πρόεδρος την τοπικής κοινότητας Λαγκαδικίων Γιάννης Πετρίδης, στο σημείο είχαν τοποθετηθεί προειδοποιητικοί κώνοι και κορδέλες που απαγόρευαν την κυκλοφορία των οχημάτων. «Από το Σάββατο ο δρόμος αυτός είναι κλειστός, καθώς ο χείμαρρος κατέβασε μεγάλες ποσότητες νερού. Παρ’ όλα αυτά τολμηροί οδηγοί με κίνδυνο της ζωής τους διασχίζουν τη γέφυρα και περνάνε. Ο άτυχος άνδρας νόμιζε πως θα τα κατάφερνε, όμως το αυτοκίνητο του και αυτός παρασύρθηκαν από τον όγκο του νερού και έπεσαν μέσα στο χείμαρρο».

Να σημειωθεί ότι για τον συγκεκριμένο δρόμο, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει ότι είχε διακοπεί η κυκλοφορία. Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία, στο σημείο υπήρχε κατάλληλη σήμανση, καθώς είχαν τοποθετηθεί σε συνεργασία με την δημοτική αρχή κώνοι, κορδέλες και πινακίδα.


Αυτή τη στιγμή κλειστή είναι η δημοτική οδός Λαγκαδά - Ηρακλείου, ενώ λόγω σοβαρών ζημιών στο οδόστρωμα, κλειστός είναι και ο δρόμος Λαγκαδά - Ασσήρου.











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!