Δ. Παύλου Μελά: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού



Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση του κόσμου γιορτάστηκε η Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης" του Δήμου Παύλου Μελά. Οι δεκάδες εθελοντές που παρευρέθηκαν έστειλαν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα ότι "δεν θα μείνουμε μόνο στη γιορτή του εθελοντισμού κάθε 5 Δεκεμβρίου, αλλά μέσα από τη συνεργασία θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες και την αλληλεγγύη όπου χρειάζεται, κάθε μέρα του χρόνου σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Εθελοντισμός στάση ζωής και όχι πράξη στιγμής''.  

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Καράγεωργας (Συντονιστής εθελοντικών οργανώσεων Δήμου Θεσσαλονίκης), ο οποίος μίλησε για τις αρχές του εθελοντισμού, ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (Συντονιστής Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014) η ομιλία του οποίου είχε ως θέμα τον εθελοντισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση και ο Γρηγόρης Μωϊσίδης (Εθελοντής - Χειρούργος, Ορθοπεδικός Ε.Π.Ι. ΕΚΑΒ) ο οποίος αναφέρθηκε στην άρρηκτη σχέση Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού.
10859368_10204724639571608_968045448_n.jpgΤην παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Κατερίνα Μοσχούλα, μέλος του Δικτύου Εθελοντών Δήμου Παύλου Μελά. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η βράβευση των εθελοντών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς στο Δήμο Παύλου Μελά. Η βραδιά έκλεισε με τους μουσικούς Βασίλη Πρατσινάκη, Μαρία Φραγκούλη, Ηλία Βελλή και Νίκο Ταλέα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κος Δημήτρης Δεμουρτζίδης.


Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!