Επανάληψη το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ : Δείτε ποιες ομάδες ψήφισαν υπέρ και ποιες κατά!



Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ! Το παιχνίδι που διακόπηκε αδίκως 42΄΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου, θα γίνει και πάλι από την αρχή, παρουσία κόσμου και με νέο φύλλο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα παίξουν με τα σημερινά τους ρόστερ. 
Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφάσισε κατά πλειοψηφία την επανάληψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης θα καθοριστεί από την αρμόδια Επιτροπή εν ευθέτω χρόνω και τούτο γιατί αυτή εξαρτάται από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».


Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της αναφέρει:  «Την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στη σημερινή (8/12) συνεδρίασή του. Ο αγώνας θα ξαναγίνει από το ξεκίνημα, σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με την παρουσία φιλάθλων του Άρη στο «Nick Galis Hall».  


ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ
Μόνο δύο ομάδες ψήφισαν υπέρ της μη συνέχισης του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ και η Κηφισιά! Ο ΠΑΟΚ είχε έννομο συμφέρον, η Κηφισιά όμως τι είχε; Συνολικά 10 ομάδες ψήφισαν υπέρ της συνέχισης του αγώνα και υπήρχαν και δύο λευκά, από Κόροιβο Αμαλιάδας και Απόλλωνα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός του Άρη που ψήφισε υπέρ της επανάληψης του αγώνα, ο Πανιώνιος, ο Κολοσσός, η Ελευσίνα, ο ΚΑΟΔ και ο Ολυμπιακός ψήφισαν το ίδιο, ενώ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Τρίκαλα και Ρέθυμνο ψήφισαν την συνέχιση του αγώνα από το σημείο που είχε διακοπεί.


Ο ΠΑΟΚ και η Κηφισιά ψήφισαν να μην γίνει ο αγώνας και ο Κόροιβος με τον Απόλλωνα ψήφισαν λευκό.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!