Όταν η Μίκα Ιατρίδη έλεγε ότι θα ρίξει τη συγκυβέρνηση...


Μπορεί η Μίκα Ιατρίδη να δήλωσε ότι θα ψηφίσει "ναι" στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας,  ωστόσο πριν από μερικούς μήνες έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα συμβάλει με την ψήφο της ώστε να πέσει η συγκυβέρνηση.
Συγκεκριμένα πριν από 156 ημέρες η ανεξάρτητη βουλευτής είχε κάνει το παρακάτω tweet:Το εν λόγω tweet παραπέμπει σε δήλωση που είχε κάνει στο ΑΙΓΑΙΟ TV τότε, στις 19 Ιουλίου, αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. "Αν εξαρτάται απο την δική μου ψήφο να πέσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα το πράξω. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καταστροφική πολιτική", είχε πει.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ένα ακόμα tweet της κυρίας Ιατρίδη τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο μάλιστα έκανε retweet ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη δήλωση της για τον Σταύρο Δήμα το απόγευμα της Δευτέρας.
"Δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που άλλα λένε και άλλα ψηφίζουν. Όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης", είχε γράψει η κυρία Ιατρίδη.

Αν εξαρτάται απο την δική μου ψήφο να πέσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, θα το πράξω. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καταστροφική πολιτική". - See more at: http://www.verena.gr/content/%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1#sthash.Rga9sb6v.hqD3KvWi.dpuf

Πηγή: www.enikos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!