Ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος. Στο νοσοκομείο δημοτικοί σύμβουλοι




Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, με θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Εισβολή οπαδών της ομάδας στην αίθουσα. Γιατί άναψαν τα αίματα. Έγκαιρη η επέμβαση της αστυνομίας.

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, στην οποία ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η μελέτη για την ανάπλαση του Άλσους που θέλει να προωθήσει η νέα Δημοτική Αρχή "Δύναμη Πολιτών".
Στο χώρο εισέβαλαν, σύμφωνα με μαρτυρίες μελών του δημοτικού συμβουλίου, περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ που τάσσονται υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου του "Δικεφάλου", ενώ λίγο αργότερα και για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή,ακολούθησαν επεισόδια, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί.
Οι περίπου 50 οπαδοί προπηλάκισαν και χτύπησαν δημότες και δημοτικούς συμβούλους, με συνέπεια να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Παράλληλα, εκτόξευσαν ύβρεις και ευθείες απειλές κατά του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το κτίριο, με τη βοήθεια της αστυνομίας.
Την ίδια στιγμή, προπηλακίστηκαν ο Γιώργος Πάνος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Γιάννης Καλαμπόκης, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.
Παράλληλα, δημοτικοί σύμβουλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκαν. Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Πρελορέντζο, Παπακώστα και Αντωναρόπουλο, καθώς και τον σύμβουλο του δημάρχου κ. Μπαρούτα, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι από την επίθεση.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει η παράταξη της πλειοψηφίας "Δύναμη Πολιτών" και αναμένεται η έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.







 news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!