Τσάμπιονς Λιγκ: Απίστευτη πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο επί της Τσέλσι


Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μια σπουδαία πρόκριση μέσα στο Λονδίνο, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από την Τσέλσι στον επαναληπτικό του 1-1 του Παρισιού.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ». Η αυστηρή αποβολή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 31ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα αλλά όχι και τη δυναμική των δύο ομάδων. Η Παρί ειδικά στο 2ο ημίχρονο έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Καβάνι όμως η Τσέλσι ήταν αυτή που τελικά άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Κέιχιλ στο 81'. Ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο Νταβίντ Λουίζ με υπέροχη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.
Εκεί, η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η Τσέλσι με πέναλτι του Αζάρ στο 96' πανηγύρισε το 2-1. Όμως οι Γάλλοι αποδείχθηκαν εφτάψυχοι. Με γκολ του Τιάγκο Σίλβα στο 114΄διαμόρφωσαν το τελικό 2-2, σκορ με το οποίο πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!