Βολές Σαμαρά κατά της κυβέρνησης για την οικονομική κρίση

Από την Πάτρα, όπου πραγματοποιείται η πρώτη περιφερειακή προσυνδιάσκεψη του κόμματος με θέμα το μεταναστευτικό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι «πισωγύρισε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση», η οποία, όπως υποστήριξε, ήταν σε εξέλιξη μέχρι τις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο τέως πρωθυπουργός τόνισε ότι το μεταναστευτικό είναι ένας λόγος για τον οποίο χρειάζεται δύο φορές περισσότερο μια συμφωνία που θα εξασφαλίζει την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι η έξοδος της χώρας από την κρίση παραμένει εφικτή, χωρίς περαιτέρω θυσίες, αλλά με πολιτικές παρεμβάσεις που θα φέρουν ανάσα στον κόσμο, τονίζοντας, ταυτόχρονα ότι δεν πρέπει πάνε χαμένες οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός.

«Εμείς είχαμε πετύχει να μας χορηγηθεί προληπτική γραμμή στήριξης» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Κατά τη διακυβέρνησή μας ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας πληρωμής μισθών και συντάξεων».

«Εμείς τα διώξαμε αυτά τα φαντάσματα», είπε, για να συμπληρώσει πως «αυτά τα φαντάσματα στοιχειώνουν την οικονομία και καταστρέφουν την εικόνα της χώρας».

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!