¨΄Ολοι μαζί μπορούμε" ανακυκλώνουμε για τον συνάνθρωπο - μαζεύουμε πλαστικά καπάκια -δίνουμε ζωή, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία


                                         Μέριμνα Ζωής


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 6 ΚΑΙ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΩΝΙΑ – Τ.Κ. 56429 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. & FAX. : 2310-658888, 2310-659670. ΚΙΝ.: 6979-720400, 6974-330114

e-mail.: merimnazois1@gmail.com, site : merimnazois-amea.gr, Facebook: Μέριμνα Ζωής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  Φιλ. Γον. Κηδ. Ατομ. Με Ειδικ Αναγκ. ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ  σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην εκδήλωση <<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>> ανακυκλώνουμε για τον συνάνθρωπο –μαζεύουμε πλαστικά καπάκια –δίνουμε ζωή.
  Η συμμετοχή της κοινωνίας -όλων μας είναι εθελοντική με στόχο να γίνουν τα καπάκια των πλαστικών μπουκαλιών αναπηρικά καροτσάκια! Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αντί να πετάμε τα καπάκια στα σκουπίδια, να τα συγκεντρώνουμε για κοινωνικό και περιβαλλοντικό σκοπό: ανακύκλωσή  και επιστροφή της αξίας τους σε χρήματα για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για μαθητές με κινητικά προβλήματα.
 Επίσης, με τον τρόπο αυτό ευαισθητοποιούμε την τοπική κοινωνία όχι μόνο στον εθελοντισμό, αλλά και στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων-ανακύκλωσης για την προστασία του περιβάλλοντος με όραμα ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου κρίνεται απαραίτητη για την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στην σχολική αίθουσα μαθητών με κινητικά προβλήματα.
Σας περιμένουμε την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-5-15  5:30 μμ                                         
ΠΑΡΚΟ ΧΡ. ΣΜΎΡΝΗΣ 18  ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Σιδερόπουλος Νικόλαος (τηλ. 6974707573).
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   ΡΙΖΟΥ – ΤΕΡΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ                                                          ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!