Έκθεση Φωτογραφίας Φωτεινής Ρουσσίδου ''I CRAVE WHITE ON WHITE & BLACK''

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΟΥΣΣΙΔΟΥ
''I CRAVE WHITE ON WHITE & BLACK''
Με αφορμή το θεατρικό έργο 'Crave' της Sarah Kane
Τί συμβαίνει όταν τα λόγια των τεσσάρων προσώπων ενός θεατρικού έργου αντί να ζωντανέψουν σε έναν θεατρικό χώρο γίνονται εικόνες και αποτυπώνονται με βοηθό έναν φωτογραφικό φακό;
Συναισθηματική αποτύπωση των προσώπων: Κραυγή, αγωνία, φόβος, πόνος, σαρκασμός, ουρλιαχτό, εγκλωβισμός, κατακερματισμός, λαχτάρα για αγάπη και αναγνώριση.
Το Σάββατο 16 Μαίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης στις 19.00μμ στο xώρο σωματικής ευεξίας και θεατρικής έκφρασης +αίσθηση.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 21 Ιουνίου.
Χώρος: +αίσθηση - Χώρος σωματικής ευεξίας και θεατρικής έκφρασης
Παπακωνσταντίνου 17 - πλ.Μούσκου - Άνω Ιλίσια
τηλ.επικοινωνίας: 2107799508
http://www.synaisthisi.gr/
Εγκαίνια: 16 ΜΑΙΟΥ στις 19.00 μμ
Διάρκεια: 16 ΜΑΙΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ωρες λειτουργίας: Σάββατο - Κυριακή 17.00 - 22.00 μμ

Βιογραφικό

 
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1982. Σπούδασε θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών με master στο τμήμα θεατρολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια με διακεκριμένους σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Τα τελευταία εννιά χρόνια διδάσκει το μάθημα της θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει οργανώσει και σκηνοθετήσει μουσικοθεατρικές παραστάσεις με παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή τόσο θεατρικών κειμένων όσο και παιδικών παραμυθιών αλλά και με τη δραματοποίησή τους. Απο το 2009 ασχολείται με τη φωτογραφία με έμφαση σε θεματολογίες που σχετίζονται με θεατρικά και λογοτεχνικά έργα. Έχει δημοσιεύσει άρθρα, θεατρικές κριτικές, αφιερώματα σε λογοτεχνικά περιοδικά. Από το 2014 συνεργάζεται με το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης "children's art studio".

Στοιχεία επικοινωνίας: Roussidou_fotini@yahoo.gr




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!