Διαμαρτυρία εργαζομένων στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης-Ζητούν δεδουλευμένα και ανάκληση απολύσεων

Διαμαρτυρία έξω από τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου "Διακονία", που ανήκει στην μητρόπολη, ζητώντας να ανακληθούν οι τρεις απολύσεις που έγιναν από τη διοίκηση του τον περασμένο Οκτώβριο, και να εξοφληθούν δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών.
Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν για συμπαράσταση και συνδικαλιστές του ΣΕΤΕΠΕ που ανήκει στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Στο ξενοδοχείο απασχολούνται δεκατέσσερεις εργαζόμενοι, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τις θέσεις εργασίας τους, επειδή το ξενοδοχείο έχει σταματήσει να δέχεται κρατήσεις. Ακόμη, διεκδικούν να συνεχίσουν να εργάζονται στο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα της μητρόπολης, τμήμα του οποίου είναι το ξενοδοχείο, ακόμη κι εάν σταματήσει η λειτουργία του τελευταίου.

topontiki


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!