"Η Θεσσαλονίκη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας", Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 μμ (περίπτερο 8 ΔΕΘ-HELEXPO)



                                                                             Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015     
                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση για την Θεσσαλονίκη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας
Στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Η Θεσσαλονίκη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας» διοργανώνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Β του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» (περίπτερο 8) της ΔΕΘ-Helexpo. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ θα είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ενώ θα συμμετέχουν ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας και οι πρόεδροι της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας, του ΕΚΕΤΑ, Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, του ΣΕΒΕ, Κυριάκος Λουφάκης και της ΑΖΚ, Παντελής Αγγελίδης. Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Φίλιππος Τσαλίδης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Το συντονισμό θα κάνει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ριζόπουλος.
Η εκδήλωση επιδιώκει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την διεξαγωγή μιας ουσιαστικής συζήτησης μεταξύ των νέων, των επιχειρηματιών και των εκπροσώπων των φορέων που προάγουν την καινοτομία. «Πρόθεση μας είναι η ανάδειξη του οικοσυστήματος καινοτομίας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, η συμβολή του στην ανάπτυξη της περιοχής και η πιστοποίηση της ανάγκης επιτάχυνσης του με τη συνεργασία των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΖΚ, Παντελής Αγγελίδης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!