Πρόβα εκλογών για ΝΔ με Vodafone -Ολοκληρώθηκε με επιτυχία


Σίγουρη ότι θα διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής για την ανάδειξη αρχηγού είναι η Νέα Δημοκρατία μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της σημερινής πρόβας εκλογών.

Η γενική δοκιμή έγινε σε συνθήκες πραγματικών εκλογών με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών. Ωστόσο, η περιφέρειας της ανατολικής Αττικής έμεινε εκτός πρόβας, καθώς δεν έχουν ακόμη παραληφθεί τα απαραίτητα τάμπλετ. Κατά τη διαδικασία εντοπίστηκαν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες, όπως επισημαίνουν από τη Ν.Δ., θα αντιμετωπιστούν άμεσα. 
Τι αναφέρει η Ν.Δ.
«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη. Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής.»

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!