20.000 λεσβίες θα κάνουν πάρτυ για 5 ημέρες στην έρημο (pics)

Κάθε χρόνο στα τέλη Μαρτίου, 20.000 λεσβίες από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στην Dinah, την έρημο της Καλιφόρνιας, για πέντε ημέρες γεμάτες πάρτι, χορό και... ακολασία.

 

Είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία: για λίγες μέρες ο κόσμος γυρίζει ανάποδα, η... μειοψηφία είναι ξαφνικά η πλειοψηφία. Παντού βλέπει κανείς λεσβίες να πίνουν, να χορεύουν, να φιλιούνται. Υπάρχουν και κάποιοι άνδρες, βεβαίως βεβαίως... Το προσωπικό που εργάζεται για το 5ήμερο πάρτι και κάποια αγόρια φίλοι των γυναικών που ήρθαν για την παρέα...

Το πάρτι έχει πάρει το όνομά του από το τουρνουά γκολφ Dinah Shore, που ξεκίνησε το 1972. Η Dinah Shore δεν ήταν λεσβία, αλλά γκολφ φαίνεται ότι προσελκύει πολλές λεσβίες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Guardian.

Πάντως σήμερα κανείς δεν πάει σε αυτήν την... 5ήμερη για να παίξει γκολφ. Κανείς δεν πάει για τους DJs, τους κωμικούς ή τα αστέρια του YouTube. Ολοι ( ή μάλλον, όλες) πάνε για τα κορίτσια. Μπουτς, femme, ώριμες, μικρές, bisexual, hardcore, normcore - η Dinah προσελκύει πολλές γυναίκες. Υπάρχει μια αίσθηση απελευθέρωσης και μια σιωπηρή συμφωνία ότι αυτό που συμβαίνει στην Dinah μένει στη Dinah (εκτός αν... καταλήξει στο Facebook).

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!