Έτρεξαν για την ....“ΕΛΠΙΔΑ” Ξεπέρασαν κάθε άλλη χρονιά οι συμμετοχές!!! [φώτο] [video]

η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου βουνού - Αυτισμός Ελπίδα, σήμερα το πρωί στο δάσος Ωραιοκάστρου.

Πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, σε όλες τις διαδρομές. Ο κόσμος που ήταν παρόν από Ωραιόκαστρο, τις γύρω περιοχές, την Θεσσαλονίκη αλλά και από εκτός πόλης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με τον κ Κωνσταντίνο Κοντοδήμο, (δημόσιες σχέσεις και υπεύθυνος εκπρόσωπος στη διοργάνωση απο την πλευρά της μονάδας), ήταν η καλύτερη χρονιά, τόσο απο οργανωτικής πλευράς (οι υπεύθυνοι εισέπραξαν πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή οργάνωση) αλλά και απο πλευράς συμμετοχών.

Ξεπέρασαν τις 3500 οι συμμετέχοντες σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση της Μονάδας. Οι διαδρομές ήταν των 13,5 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων και του 1 χιλιομέτρου. Πρώτα δόθηκε η εκκίνηση των 13, 5 χιλ., μετά των 5 χιλ και τέλος του  1 χιλ.

Αξιοσημείωτη η κίνηση μελών του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου να μαζέψουν τα πεταμένα μπουκάλια σε όλη την διαδρομή, σε συγκεκριμένα σημεία αλλά και να αφαιρεθούν τα πλαστικά καπάκια με σκοπό την ενίσχυση φορέων που συγκεντρώνουν καπάκια.

Λόγω της συμμετοχής μας στο αγώνα δρόμου αδυνατούμε να σας παρουσιάσουμε φωτορεπορτάζ απο τις απονομές.












Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας διπλό κλικ στην παρακάτω φώτο...



4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Βουνού - Αυτισμός Ελπίδα, 10 Απριλίου 2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!