Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πρίντεζης - Εκτός μάχης για 10 ημέρες

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Γιώργος Πρίντεζης, έδειξε τελικά πως η κατάσταση του τραυματισμού του δεν ήταν τόσο σοβαρή. Χάνει τον 4ο τελικό, όχι όμως και το Προολυμπιακό τουρνουά.

Μερική θλάση πελματιαία απονεύρωσης με οίδημα έχει υποστεί ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος χάνει σίγουρα τον 4ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ενώ δεν αποκλείεται να απουσιάσει και από το 5ο παιχνίδι, αν η σειρά επιστρέψει στο ΣΕΦ.

Το θετικό των εξετάσεων ήταν πως δεν υπάρχει ρήξη, αλλά μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα, κάτι για το οποίο απαιτείται θεραπεία και ξεκούραση για τουλάχιστον δέκα μέρες. Η λογική επιβάλλει να χάσει και τον πέμπτο τελικό, εφόσον υπάρξει τέτοιος, ωστόσο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί. 

Όσο για την Εθνική και το Προολυμπιακό, αναμένεται να υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του αφού δεν αποκλείεται να χρειαστεί ξεκούραση φέτος το καλοκαίρι.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!