Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας [pdf]

Τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής θεωρίας παρουσιάζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας.

Τα θέματα που έπεσαν.

Οι απαντήσεις στα θέματα.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας σχολίασε ως εξής τα θέματα:

«Τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας προσομοίαζαν το επίπεδο δυσκολία των τελευταίων πέντε ετών και ως συνέπεια ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής με βασικές υπολογιστικές και αναλυτικές ικανότητες μπορούσε να διεκδικήσει την άριστη επίδοση.

Ήταν σαφή και επιστημονικά διατυπωμένα καλύπτοντας ικανοποιητικό μέρος της ύλης. Οι υποψήφιοι μπορούσαν να αντλήσουν τις απαντήσεις των θεωρητικών ερωτημάτων με προφανή τρόπο από το σχολικό βιβλίο, ενώ στο πρακτικό κομμάτι των ασκήσεων μόνο ένα ερώτημα του 4ου θέματος απαιτούσε μεγαλύτερη προσοχή και ενασχόληση.

Στο σύνολό τους, ωστόσο, οι ασκήσεις του 3ου και 4ου θέματος αποτελούνταν από ζητήματα κλιμακούμενης δυσκολίας που προσεγγίζονται με απλούς υπολογισμούς και εφαρμογή τωντύπων του σχολικού βιβλίου».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!