Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Σαββαΐδου με κατηγορούμενο για το κύκλωμα εκβιαστών

Ερώτηση για τις σχέσεις της πρώην γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου με τον κατηγορούμενο για τον εκβιασμό σε βάρος της ΕΥΔΑΠ Τάκη Μουσσά, κατέθεσαν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τ. Μουσσάς «εκτελούσε χρέη προϊσταμένου του Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων / υφισταμένων του έπαιζε ρόλο κλειδί στην επικοινωνιακή πολιτική της ΓΓΔΕ», τονίζουν οι βουλευτές με βάση δημοσιεύματα εφημερίδων για το πόρισμα της ΕΔΕ που διέταξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης πριν περίπου ένα μήνα. Επισημαίνεται ότι ο Τ. Μουσσάς δεν είχε σύμβαση εργασίας και ποτέ δεν αμείφθηκε για τις υπηρεσίες που παρείχε, αλλά εμφανίζεται να έχει, κατά του βουλευτές, «περίεργη» σχέση συνεργασίας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν αν η Κ. Σαββαΐδου ελέγχεται και για άλλες υποθέσεις στο πλαίσιο της θητείας της στη ΓΓΔΕ και ζητούν «μέτρα για την προάσπιση των δημόσιων οικονομικών, ώστε τέτοια φαινόμενα διαπλοκής να λάβουν τέλος».

Την ερώτηση υπογράφουν οι: Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιώργος Ακριώτης, Στάθης Γιαννακίδης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Κατερίνα Ιγγλέζη, Αννέτα Καββαδία, Ζωή Λιβανίου, Κώστας Μορφίδης, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Νίκος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Τάσος Πρατσόλης, Δημήτρης Ρίζος, Ανδρέας Ριζούλης και Ελένη Σταματάκη.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!