Μητσοτάκης: Ακραίο σημείο φαυλότητας η παραμονή στο Δημόσιο υπαλλήλων με πλαστά πτυχία

Την ελπίδα ότι η κυβέρνηση δεν θα φτάσει «στο ακραίο σημείο φαυλότητας να επιτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο σε υπαλλήλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμείνουν στο Δημόσιο», εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Προκαλούν τους νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται να σπουδάσουν για να αποκτήσουν, με το σπαθί τους, μια θέση στην αγορά εργασίας. Προκαλούν τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι. Προκαλούν και προσβάλλουν τους φορολογούμενους πολίτες, που απαιτούν αξιοκρατία και διαφάνεια στο Δημόσιο, το οποίο πληρώνουν για να λειτουργεί», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης στη δήλωσή του, στην οποία νοιάζεται προσωπικά για την υπόθεση καθώς ως υπουργός αγωνίστηκε «να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας που κυριαρχούσε».

«Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με αξιοκρατία», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, που καλεί την κυβέρνηση «να κάνει, επιτέλους, σε κάτι το σωστό».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!