Συνάντηση της ΥΜΑΘ με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


 


Θεσσαλονίκη, 21/5/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, κατά την οποία συζητήθηκαν η αναδιάρθρωση, η εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και λοιπά υπηρεσιακά θέματα, η Υφυπουργός εξήρε το μέχρι τώρα έργο της Αστυνομίας και επισήμανε τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργεί στη Βόρεια Ελλάδα η αντιμετώπιση του Προσφυγικού προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της Μακεδονίας και της Θράκης με επαρκή προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, καθώς και την ενίσχυσή τους με επιπλέον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και ότι οι ιδιαίτερες ανάγκες της Μακεδονίας και της Θράκης θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη προσοχή και ευθύνη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!