Απαγόρευση συγκεντρώσεων στον Αγ. Παντελεήμονα

Για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, που έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, εκδόθηκε η απαγόρευση των συγκεντρώσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00 κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς:

Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) - 3ης Σεπτεμβρίου - δεξιά Ιουλιανού - δεξιά Λιοσίων - δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής.

Αιτία της απαγόρευσης αποτελεί το γεγονός ότι η ναζιστική οργάνωση Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, ΛΕΠΕΝ, που έχει αποσχιστεί από τη Χρυσή Αυγή, είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα με σύνθημα «Οχι στη λαθρομετανάστευση».

Μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης, ανακοινώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην ίδια περιοχή από αντιεξουσιαστικές -αντιφασιστικές οργανώσεις.

Πηγές της αστυνομίας διευκρίνισαν ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑ.Ε.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!