Κύπελλο Γαλλίας: “Νταμπλ” για την Παρί με συντριβή (VIDEO)

Εντός των... τειχών δεν έχει αντίπαλο. Στην 10 κατάκτηση Κυπέλλου στη Γαλλία έφτασε η Παρί Σεν Ζερμέν, που διέλυσε με 4-2 την Μαρσέιγ. Δυο γκολ από Ιμπραΐμοβιτς στο τελευταίο του παιχνίδι με τους πρωτευουσιάνους.

 Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στέφθηκε και κυπελλούχος καθώς επικράτησε 4-2 στον τελικό της Μαρσέιγ.

Αυτή ήταν η δέκατη φορά που η Παρί κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο και δεύτερη συνεχόμενη αφού διατήρησε τα σκήπτρα της από την κατάκτηση της περσινής σεζόν.

Στο τελευταίο του ματς με την φανέλα των πρωτευουσιάνων, ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε δύο γκολ, ενώ σκόραραν ακόμη οι Ματουϊντί και Καβάνι. Τα γκολ των ηττημένων πέτυχαν οι Ταουβέν και Μπατσουαγί.

Άξιο αναφοράς, πως ο Ιμπραΐμοβιτς αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρί, απόλυτα δικαιολογημένα αν αναλογιστεί κανείς ότι στην τετραετή παρουσία του στο σύλλογο κατάφερε να σηκώσει 9 τρόπαια, ενώ σε 51 αγώνες την τρέχουσα σεζόν σημείωσε 50 τέρματα!

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!