Σάββας Αναστασιάδης: Καθαρό ΟΧΙ στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων από τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ένα σχέδιο στα όρια της Εθνικής Προδοσίας




Σάββας Αναστασιάδης: Καθαρό ΟΧΙ στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων από τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ένα σχέδιο στα όρια της Εθνικής Προδοσίας
" Υπήρχε μία σκέψη στην αρχή, όπως έγινε και άλλες φορές, κάποιες από τις διατάξεις ή τα άρθρα του νομοσχεδίου που έρχεται, που θεωρούμε ότι είναι προς το συμφέρον της Χώρας να τις ψηφίσουμε. Ένα από αυτά άρθρα αφορούσε και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
  Όταν όμως ήρθε το νομοσχέδιο και είδαμε τι περιλαμβάνει και με τι τρόπο θα λειτουργήσει το ταμείο , βεβαίως αποφασίσθηκε καθαρό ΟΧΙ. Και το λέμε αυτό διότι δημιουργείται ένα υπερταμείο, ένας κολοσσός στο οποίο μεταβιβάζεται όλη η περιουσία του δημοσίου, ότι κινείται και δεν κινείται, υπέργεια και υπόγεια. Είναι ένα σχέδιο στα όρια της Εθνικής Προδοσίας»  δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 fm ο Βουλευτής  της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε « Στο ταμείο μεταβιβάζονται,  το ΤΧΣ δηλαδή όλες οι Τράπεζες, το ΤΑΙΠΕΔ και ότι περιελάμβανε, τα 19 ακίνητα που έπρεπε να ιδιωτικοποιηθούν, το ΕΔΗΣ δηλαδή όλες τις συμμετοχές του Δημοσίου σε ΔΕΚΟ, οργανισμούς κ.α., το ΕΤΑΔ, όλα τα ακίνητα του Δημοσίου. Δεν μένει τίποτε πλέον. Ακόμη και τα ακίνητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», συμπληρώνοντας πως το κρίσιμο είναι πως θα διοικήσει αυτό το ταμείο.
« Διοικείται από ένα εποπτικό συμβούλιο , τα δύο μέλη και τον Πρόεδρο του οποίον ορίζει απευθείας η Κομισιόν χωρίς τους δανειστές, ενώ τα τρία μέλη το Ελληνικό Δημόσιο με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών»,  υπογράμμισε ο Βουλευτής, σημειώνοντας πως « οι δανειστές  μπορούν να επιβάλλουν οτιδήποτε θέλουν, αν δεν συμφωνούν σε μία πρόταση της Κυβέρνησης» 

" Χθες η επιτροπή για την επεξεργασία του νομοσχεδίου, στην οποία συμμετέχω,  καθυστέρησε να ξεκινήσει τρεις ώρες, διότι οι αρμόδιοι Υπουργοί δεν έφεραν τα παραρτήματα στα οποία φαίνεται τι μεταβιβάζεται στο ταμείο. Δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης ή ελέγχου από το Ελληνικό Δημόσιο. Εάν αυτό δεν είναι εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, τι άλλο είναι; " κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.



ΗΧΗΤΙΚΟ:  https://www.youtube.com/watch?v=2GtEDvBQGUA&feature=youtu.be


O Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης καλεσμένος στο “Πρακτορείο 104,9 FM”στην εκπομπήΠανόραμα” 20.05.2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!