Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών: "Αγώνας δρόμου για τα πρώην στρατόπεδα"


"Αγώνας δρόμου για τα πρώην στρατόπεδα"

Η «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στον αγώνα δρόμου για τα στρατόπεδα, που διεξάγεται την Κυριακή 22 Μαΐου στους Δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης.
Η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση όλων των πολιτών, για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστους, ελεύθερους χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να «λυθεί» δια παντός το θέμα των πρώην στρατοπέδων και να μετατραπούν σε πάρκα πρασίνου.
Συντασσόμαστε για μία ακόμη φορά, με τα κινήματα, τις συλλογικότητες και τις πολλές ομάδες ανθρώπων απ’ όλους τους χώρους της τοπικής κοινωνίας, που παλεύουν χρόνια ώστε αυτοί οι χώροι να μην «τσιμεντοποιηθούν». 
Το πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» και το πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου», τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες, όπως αναγκαία είναι η βοήθεια της πολιτείας, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ώστε σταδιακά να μετατραπούν σε πάρκα που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή.    
Ο «Αγώνας Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» περιλαμβάνει διαδρομή 10 χλμ που θα ενώνει τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου, καθώς και αγώνες  5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ  που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ενώ πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στα αρμόδια γραφεία των δύο Δήμων.
  
Τάσος Σταμπουλής, Επικεφαλής «Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών» Δήμου Παύλου Μελά

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Π.ΜΕΛΑ      http://rkpdpmela.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!