Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός του προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων σε τροχαίο

Θύμα τροχαίου έπεσε ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Στέλιος Κιαγιαδάκης χθες το βράδυ και, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή – για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Ο γνωστός σε όλους Στέλιος Κιαγιαδάκης ο οποίος για δεκαετίες είναι φιλοξενούμενος με τα μέλη του Ομίλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στο Μέγαρο Μαξίμου χαρίζοντας και αφιερώνοντας στους πολιτικούς τις κατά κοινή ομολογία εύστοχες μαντινάδες του και τα πολιτικά του σχόλια, έχει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και βρίσκεται αυτή την ώρα διασωληνωμένος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για την ανάκαμψή του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Κουντουριώτη όταν παρασύρθηκε από δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα, παρέλαβαν τους τραυματίες του τροχαίου και οι γιατροί του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο διαπίστωσαν πως μόνο ο κ. Κιαγιαδάκης είναι σε βαριά κατάσταση, γι' αυτό και μεταφέρθηκε στα Χανιά.

Οι γιατροί της Νευρολογικής Κλινικής Χανίων επισημαίνουν ότι, παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, υπάρχει αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!