Δεύτερο Hot spot ετοιμάζεται στα όρια Ωραιοκάστρου - Ευκαρπίας; [φώτο]Πλήρης επιβεβαίωση των προηγούμενων ρεπορτάζ του avatonpress.gr για την δημιουργία αρκετών hot spot στα όρια της Ευκαρπίας και Ωραιοκάστρου, που δημιουργούνται χωρίς την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης (http://www.avatonpress.gr/2016/05/hot-spots-hot-spot.html και http://www.avatonpress.gr/2016/05/avatonpressgr_18.html).

Για άλλη μια φορά, φαίνεται ότι η Δυτική Θεσσαλονίκη αποτελεί το χώρο για την μεταφορά των προσφύγων και παρά τις δηλώσεις κυβερνητικών εκπροσώπων ότι θα γίνει (πότε άραγε;) hot spot ανατολικά, βλέπουμε να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο τα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων μόνο δυτικά.
Το avatonpress.gr  παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από βιομηχανικό χώρο στο Δερβένι (απο την αριστερή πλευρά του δρόμου με κατεύθυνση  προς Λαγκαδά, ακριβώς στο σημείο που γίνονταν το μπλόκο των αγροτών, περίπου στο 10ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καβάλας), που αυτή την στιγμή ετοιμάζεται, με το στήσιμο των σκηνών και άλλων εργασιών για να υποδεχθεί πρόσφυγες.

Άλλο ένα hot spot για το οποίο δεν ενημερώθηκε κανείς, αλλά ούτε και ανακοινώθηκε.

Πάντως, σχετικά με το hot spot που ήδη δημιουργείται στην Ευκαρπία, ύστερα απο την χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου αναμένονται δυναμικές εξελίξεις (http://www.avatonpress.gr/2016/05/hot-spot_20.html).

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο τον χώρο που προετοιμάζεται να γίνει κέντρο υποδοχής προσφύγων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!