Μεγάλη η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου για την απόδοση των πρώην στρατοπέδων [φώτο] [video]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου για την απόδοση των πρώην στρατοπέδων, που οργανώθηκε απο τους δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης. Ησυμμετοχή σε όλες τις διαδρομές ήταν πολύ μεγάλη σύμφωνα με δηλώσεις των διοργανωτών. Τόσο στα 10 χλμ, όσο και στα 5, 2 και στο δυναμικό βάδισμα των 2 χλμ συμμετείχαν πολίτες όλων των ηλικιών. Δυναμική συμμετοχή είχαν και διάφοροι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι με τα μέλη και τους φίλους τους.
Περισσότεροι απο 2000 πολίτες συμμετείχαν στις διάφορες κατηγορίες των 10 χλμ, 5, 2 και δυναμικό βάδισμα των 2 χλμ. Επίσης, πάνω απο 300 εθελοντές κάλυψαν τόσο υγειονομικά, όσο και και με ασφάλεια όλους τους χώρους που έτρεξαν οι πολίτες.
Είναι μεγάλη η επιτυχία της διοργάνωσης, αν αναλογισθεί κανείς ότι μέχρι χθες έβρεχε στη Θεσσαλονίκη και αυτό έκανε διστακτικούς όσους ήθελαν να συμμετέχουν αλλά και προβληματισμό στους διοργανωτές.
Συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν για την διοργάνωση αυτή.









 


Λόγω της συμμετοχής των  στελεχών του avatonpress.gr στον αγώνα δρόμου οι δηλώσεις είναι λιγοστές....

Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωση κάνοντας διπλό κλίκ στην παρακάτω φώτο...



Αγώνας Δρόμου για τα πρώην στρατόπεδα 2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!