Τι κάνει σήμερα ο πρώτος των πρώτων των Πανελληνίων του 1990


Το όνομα του Κωνσταντίνου Τρίγγου μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 1990, όταν πέρασε πρώτος στο Μαθηματικό Πάτρας.

Ο ίδιος λέει ότι διάβαζε με σύστημα και έτσι πέρασε, ενώ τη σχολή την έβγαλε σε 5 χρόνια και παράλληλα εργαζόταν στον φούρνο του πατέρα του στην Πάτρα. Μετά τις σπουδές άνοιξε τυροπιτάδικο και οι δουλειές πήγαν αρκετά καλά, αφού μέσα σε λίγα χρόνια άνοιξε και ψησταριά. Άφησε λοιπόν το πτυχίο του μαθηματικού στο ντουλάπι και προτίμησε τις επιχειρήσεις σε φούρνο και ψησταριά.
«Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός σε κάποιες ειδικότητες για να μπορέσεις να κάνεις χρήματα! Γενικότερα όταν κάποιος σπουδάζει, σε όποια σχολή και να είναι αυτή δουλεύει το μυαλό του», είπε στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία», τονίζοντας με νόημα ότι «τα Μαθηματικά με βοήθησαν να μάθω τη λογική. Η λογική όμως δεν φτάνει, χρειάζεται φαντασία! Αυτό είναι το δίδυμο που κάνει τη διαφορά» λέει ο πρώτος των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 1990...

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!