Ντοκουμέντο από το bullying στον Β. Γιακουμάκη

Βίντεο που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το οποίο δείχνει τα «καψόνια» που υπέστη ο 20χρονος από συμφοιτητές του, έδωσε στη δημοσιότητα ο «Ελεύθερος Τύπος».

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το βίντεο εκτιμάται ότι γυρίστηκε στις αρχές του 2014 στο δωμάτιο του 20χρονου στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο πρωταγωνιστούν οι νεαροί που μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορήθηκαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε διακρίνονται οι νεαροί να έχουν πέσει πάνω στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε κρεβάτι της Εστίας. Ο 20χρονος φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν. Κανείς όμως δεν τον ακούει, αντιθέτως οι συμφοιτητές του ξεσπούν σε γέλια.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ένας από τους νεαρούς κάνει κεφαλοκλείδωμα στον 20χρονο, τον σηκώνει από το κρεβάτι και με δύναμη τον ξαπλώνει ξανά κάτω πιέζοντας το κεφάλι του.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το οπτικοακουστικό υλικό παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής από έναν σπουδαστή, ενώ οι αρχές πήραν στα χέρια τους το βίντεο, αποθηκευμένο σε CD, τον Μάρτιο του 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!