Δείτε πώς κυνηγάει η Καινούργιου τον Σταθοκωστόπουλο (pics)



Επειδή λοιπόν χθές δεχτήκαμε ένα σωρό μηνύματα για τις αλήθειες που γράψαμε για τον χωρισμό της Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο… κι επειδή βαρέθηκα να διαβάζω και να ακούω μαλακίες…. δείτε τι συνέβη χθές στο μαγαζί του επιχειρηματία. Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ μας. Ο Βασίλης κάθεται στον καναπέ πρώτο τραπέζι με την παρέα και την νέα σύντροφό του και στο ίδιο μαγαζί πέντε τραπέζια πιο πίσω η Κατερίνα με την… παρέα της.
Δεν θέλω να σας πώ τι γινόταν όσες ώρες βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο για μια ακόμη φορά οι δυο πρώην. Ένα μόνο θα πώ. Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους. Ο Βασίλης αγκαλιά με τη νέα σύντροφό και η Κατερίνα να προσπαθεί να δεί… να αποσπάσει μισή εικόνα… πληροφορία… βλέμμα.
Στο τέλος ο Βασίλης αποχώρησε με την σύντροφό του την οποία και συνόδεψε στο σπίτι της. Κι εγώ ρωτάω ρε Κατερίνα. Τόσα μαγαζία έχει η Αθήνα… και άλλα τόσα τα πέριξ… εκεί βρήκες να πάς;














newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!