Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τους υπεύθυνους της TAP-AG

Θεσσαλονίκη, 2/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μαζί με ομάδα συμβούλων της, συναντήθηκε στην Αθήνα, χθες, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, με τον Διευθυντή (Country Manager Greece) του TAP στην Ελλάδα κ. Ρίκαρντ Σκούφιας και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων (External and Goverment affairs managment) του TAP κ. Αλέξανδρο Πανουργιά.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση ώστε να εξασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και την TAP AG, σε συνεργασία πάντοτε με το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και να επιτευχθεί η καλύτερη αξιοποίηση του προγράμματος Εταιρικής - Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός δήλωσε:
«Ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στην TAP AG, υπάρχει υψηλό επίπεδο συνεννόησης και πολύ καλή πρόθεση συνεργασίας. Συμφωνούμε όλοι στην αυστηρή τήρηση των όρων κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής ευθύνης, ώστε ο αγωγός να αποτελέσει έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε το μεγάλο αυτό έργο, έχοντας τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!