Πανικός σε πτήση από το Βερολίνο στο Ηράκλειο -«Μάχη» με μεθυσμένο επιβάτη στην καμπίνα [video]


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin παπό Βερολίνο προς Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά την απογείωση του αεροσκάφους, όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος neakriti.gr ένας επιβάτης σηκώθηκε όρθιος και, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί στα γερμανικά, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους επιβάτες. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, άρχισε να κινείται απειλητικά  από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, προς τα μπρος και προς επιβάτες.
Εκείνη τη στιγμή άλλος επιβάτης σηκώθηκε και με γρήγορες και επιδέξιες κινήσεις ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε και χειροπέδες!
Εντωμεταξύ, οι πιλότοι ενημέρωσαν τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Ηρακλείου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και περίμενε τον ταραξία επιβάτη στην προσγείωση, και τον συνέλαβε.
Ο συλληφθής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα εντός του αεροδρομίου, ωστόσο, δεν κρατήθηκε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανένα.
Το πιθανότερο είναι ότι ο τουρίστας-ταραξίας που ερχόταν για τις διακοπές του στην Κρήτη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου που μίλησε στο neakriti.gr ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε  για  διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή είναι να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες. Είναι δηλαδή πιθανόν, αστυνομικοί με προκάλυψη ταξιδιώτη, να βρίσκονται εντός πτήσεων εξωτερικού και εσωτερικού. Ιδίως τους θερινούς μήνες που χιλιάδες Γερμανοί διακινούνται σε τουριστικές περιοχές για τις διακοπές τους.
Πηγή: Neakriti.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!