Τα αερολιμενικά τέλη στους εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών της Θεσσαλονίκης παρουσίασε η Fraport


Το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου από τη Fraport Greece, παρουσίασε η εταιρεία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στη διαβούλευση συμμετείχαν, σε θετικό κλίμα, περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων, που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών, τόσο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.
Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece, η οποία αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα αερολιμενικών τελών, μία γενική εισαγωγή για την εταιρεία, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!