Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Δ. Μάρδα, με εκπροσώπους του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Υπηρεσία Ενημέρωσης και
Δημόσιας Διπλωματίας


Αθήνα, 29 Ιουλίου 2016
Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Δ. Μάρδα, με εκπροσώπους του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Αθήνα, 29.07.2016)


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών με εκπροσώπους του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε συνέχεια και του ενδιαφέροντος που εξεδήλωσε η Κυβέρνηση της Κένυας κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού στο Ναϊρόμπι, αλλά και του γενικότερου ενδιαφέροντος στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου στις νέες αγορές - στόχους της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Επίσης, δόθηκε το νέο περίγραμμα της στρατηγικής του Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με τον συγκεκριμένο κλάδο και προγραμματίσθηκε νέα διευρυμένη συνάντηση στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!