Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση Νεάπολης Συκεών: Ο Δήμαρχος συνεχίζει την τακτική απαξίωσης και υποβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΔΣ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2017

Ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης συνεχίζει την τακτική απαξίωσης και υποβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με την από 15/6/2016 επιστολή του που όμως στάλθηκε στους δημοτικούς συμβούλους στις 6/7/2016 (!!!) ζητά να κατατεθούν εγγράφως προτάσεις για τα δύο αυτά κορυφαία θέματα μέχρι τις 10/7/16 ημέρα Κυριακή (!!!)
Είναι φανερό ότι με τον τρόπο αυτό υποβαθμίζει ουσιαστικά τη διαδικασία καθιστώντας τον διάλογο προσχηματικό και ανούσιο.
Η παράταξη μας δεν συναινεί στις λογικές αυτές αλλά συνεχίζει να διαβουλεύεται καθημερινά με φορείς και κατοίκους του Δήμου, με τους ενεργούς πολίτες και τα κινήματα.
Τα συμπεράσματα της διαβούλευσης αυτής θα μεταφέρουμε και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!