Ο πρώτος θάνατος από το Pokemon Go- Τον εντόπισαν μέσω κινητού και του έστησαν ενέδρα


Ένας έφηβος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ είχε βγει για να κυνηγήσει Πόκεμον. Ο Τζέρσον Λόπεζ ντε Λεόν είχε βγει με τον ξάδερφό του να «κυνηγήσουν» Πόκεμον, όταν άγνωστοι τους πυροβόλησαν, προκαλώντας το θάνατο του 18χρονου.

Οι δυο τους βρίσκονταν λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι τους, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως οι δράστες γνώριζαν μέσα από την εφαρμογή του παιχνιδιού, που θα βρουν άτομα που κυνηγούν Πόκεμον.
Αυτόπτες μάρτυρες, για το πρώτο περιστατικό που σχετίζεται με το Πόκεμον, ήταν δύο επιβάτες φορτηγού, ενώ η αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος 20 κάλυκες από σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο τραυματίστηκαν, αλλά ο 18χρονος δεν τα κατάφερε.
Ο θάνατος φαίνεται να είναι ο πρώτος που σχετίζεται με το παιχνίδι Pokemon Go, αν και δεν είναι 100% σίγουρο πως το παιχνίδι ευθύνεται για το περιστατικό.
Μέχρι τώρα, έχουν συμβεί ατυχήματα όπως κάποιος που έπεσε στο γκρεμό, ενώ δύο πυροβολήθηκαν ενώ έψαχναν πόκεμον, καθώς τους πέρασαν για διαρρήκτες.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!