11 συλλήψεις στη περιοχή της Θεσσαλονίκης για κλοπές και ναρκωτικά


Θεσσαλονίκη, 09 Αυγούστου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειδικές αστυνομικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης
Συνελήφθησαν συνολικά (11) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνεται 27χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και ο οποίος, έπειτα από συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψε επιπλέον, ότι εμπλέκεται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπής
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:
  • (4) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται, 27χρονος ομογενής, που συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς σε βάρος του εκκρεμούν, ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ένταλμα προσωρινής κράτησης. Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, προέκυψε επιπλέον, ότι ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα, Νοεμβρίου 2015 – Μαΐου 2016, διέπραξε δύο ληστείες, με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και μία κλοπή.
  • (7) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών . Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., στην περιοχή της Άνω Πόλης, δύο αλλοδαπών, υπηκόων Νιγηρίας ηλικίας 36 και 37 ετών, καθώς, στην κατοχή του πρώτου, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ποσού από τον δεύτερο. Σε έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, (4) μικροδέματα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!