Ρίο 2016: Κλοπές και στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μέλη της ελληνικής αποστολής στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο διαπίστωσαν ότι προσωπικά τους αντικείμενα λείπουν από τα δωμάτιά τους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Κυρίως έχουν εξαφανιστεί...
φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ. Με ανάρτηση στο Facebook ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό.




Ήδη η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που βασικά υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές. Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους. Επίσης άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που φυλά το Χωριό, κάνουν περιπολίες σε όλους τους ορόφους και ψάχνουν όλους τους χώρους, μήπως οι δράστες έχουν κρύψει κάπου τα κλοπιμαία...

topontiki.gr


Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!