Φωτιά στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 -Δεν εκπέμπει το κανάλι


Φωτιά εκδηλώθηκε στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε στην οδό Κηφισίας, στο Agora Center πριν από λίγη ώρα. Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετή ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 δεν εκπέμπει.
Στο σημείο έφτασαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.  Οι καπνοί διακρίνονταν από μεγάλη απόσταση, ενώ έχει προκληθεί ανησυχία στην περιοχή, η οποία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ πιθανότατα μετά από κάποιο βραχυκύκλωμα.
Υπενθυμίζεται πως στο κτίριο αυτό στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του καναλού, το εμπορικο τμημα και οι δημόσιες σχέσεις.
Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΔΕΗ, υπήρξε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα, με συνέπεια να κοπεί το σήμα και να προκληθεί ο έντονος καπνός από τις εγκαταστάσεις.
Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας ελέγχει την κατάσταση, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!