Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2016: Σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα


Σήμερα το απόγευμα δόθηκαν  στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα αναφορικά με τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΕΣΠΑ.
Την επικύρωση των τελικών αποτελεσμάτων αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ που συνεδρίασε σήμερα γι' αυτόν τον σκοπό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν για την τύχη της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.


Οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα διαρκέσουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 αλλά με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο διακοπών, η ΕΕΤΑΑ εξετάζει το ενδεχόμενο παράτασης ώστε να διευκολυνθούν οι γονείς που δεν θα προλάβουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή του παιδιού τους στον προαναφερόμενο χρόνο.

Για την εγγραφή των παιδιών τους οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν στις δομές τα σχετικά voucher τα οποία θα προμηθευτούν από την ΕΕΤΑΑ.
Η προμήθεια των voucher μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ με τον ΑΦΜ ή τον ΑΜΚΑ του γονέα.
Ειδικότερα η διαδικασία μετά τα οριστικά αποτελέσματα έχει ώς εξής: Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.
Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 24.8.2016.
Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher)...



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!