Αποχωρεί ο Σόιμπλε από την πολιτική;...


Σόιμπλε χωρίς πολιτική και πολιτική χωρίς Σόιμπλε δεν μπορεί να φανταστεί κανείς στο Βερολίνο σημειώνει η Die Welt, η οποία επαναφέρει τα σενάρια για αποχώρηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών από την πολιτική σκηνή της χώρας και της Ευρώπης. Αποδείξεις δεν υπάρχουν, αλλά...
παρουσιάζονται σημαντικές ενδείξεις.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα όλοι περιμένουν τον 74χρονο πολιτικό να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές του 2017, ωστόσο, ξαφνικά παρουσιάζονται κάποιες φήμες πως ίσως αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι ψίθυροι, μάλιστα, στο Βερολίνο αναφέρουν ότι ο βετεράνος πολιτικός ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την... ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Επίσημες δηλώσεις δεν υπάρχουν, ωστόσο, η Die Welt κάνει λόγο για ενδείξεις (χωρίς όμως σαφείς αποδείξεις), καθώς μια σειρά από στενούς συνεργάτες του Β. Σόιμπλε αλλάζουν πόστα και μετακινούνται από θέσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Julian Würtenberger, Dominik Grobien και Martin Hunter αλλάζουν θέσεις και το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Martin Jäger.

efsyn.gr

Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!