Προκαλεί και πάλι η "New York Post"...



...με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ (ΦΩΤΟ)...
Με νέα πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ κυκλοφόρησε τη Δευτέρα η εφημερίδα New York Post, προκαλώντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κατηγορούν τους υπεύθυνους της έκδοσης για...
μισογυνισμό.

Είναι η δεύτερη συνεχής ημέρα που η ταμπλόιντ του Ρούπερτ Μέρντοχ βγαίνει με πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο.

Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται τη Δευτέρα δείχνει τη Μελάνια σε ένα κρεβάτι να σφίγγει στην αγκαλιά της μία άλλη επίσης γυμνή γυναίκα με πηχυαίο τίτλο: «Menage a Trump», που παραφράζει το Menage a trois (Ερωτικό τρίγωνο).

Την Κυριακή, η ταμπλόιντ είχε δημοσιεύει γυμνή φωτογραφία της Μελάνια με δύο αστέρια να κρύβουν τις άκρες του στήθους και τίτλο «The Ogle (Λάγνο) Office», σε μία παράφραση του «The Oval Office».

Ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι δεν υπάρχει «τίποτε ενοχλητικό» σε αυτές τις φωτογραφίες. «Πρόκειται για μία ωραία γυναίκα» ανέφερε.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως «τέτοιου είδους φωτογραφήσεις είναι συνηθισμένες στην Ευρώπη».
Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ
Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ

Οι δύο φωτογραφίες χρονολογούνται από το 1995, όταν η Μελάνια ήταν 25 ετών, εργαζόταν ως μοντέλο και δεν είχε συναντήσει ακόμη τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το 1996 στο γαλλικό περιοδικό Max, που πλέον δεν κυκλοφορεί.

Τον Απρίλιο, η New York Post εμφανίστηκε να υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές παρουσιάζοντάς τον ως «πολλά υποσχόμενο σουπερστάρ…που διαπράττει τα σφάλματα ενός πρωτάρη».

Στο Twitter, οι φωτογραφίες της Μελάνια προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα: «Nτροπή σας #NewYorkPost προσπαθείτε να κάνετε τη Μελάνια να μοιάζει με πόρνη» ή «Ο μισογυνισμός είναι μισογυνισμός».
Προκαλεί και πάλι η New York Post με τη γυμνή Μελάνια Τραμπ
Άλλοι χρήστες κατηγόρησαν την εφημερίδα ότι προσπαθεί να ντροπιάσει τη Μελάνια Τραμπ, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν ο Μέρντοκ άλλαξε γραμμή ή πώς θα αντιδράσουν οι χριστιανοί συντηρητικοί ψηφοφόροι.

Η Μελάνια γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1998 και παντρεύτηκαν το 2005.
Πηγή in.gr


Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!