Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προς τιμήν της Κορακάκη -Φοιτήτριά του η «χρυσή» Ολυμπιονίκης


Μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναδείχθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης και το Ιδρυμα δεν θα μπορούσε παρά να το γιορτάσει.

Το κτιριακό συγκρότημα του ΠΑΜΑΚ φωταγωγήθηκε, κατόπιν εντολής του πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, χαιρετίζοντας τη νίκη της 20χρονης Δραμινής πρωταθλήτριας της σκοποβολής. Η Κορακάκη είναι φοιτήτρια του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Ιδρύματος.
«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Υμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας», τόνισε ο κ. Ζαπράνης.
«Αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας: Την ίδια την Αννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ'αυτό του ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε ακόμη.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!