ΕΠΩΦ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 11η Εθελοντική ΑιμοδοσίαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 19/09/2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Ι. Καποδίστριας (ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου), αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική της ευαισθησία προς το συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους εθελοντές του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν σε αυτήν την ημέρα προσφοράς ζωής καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βοήθησαν στην διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία Μελί- Μελί και Leone για την ευγενική τους χορηγία, τα Υφάσματα Κεσίδης “Moda Tessuto” για τη χορηγία του σε μπλουζάκια για την αιμοδοσία καθώς και την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου που ήταν μαζί μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                              ΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!