Μέχρι 14 Οκτωβρίου οι αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δέλτα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/9/2016

Μέχρι 14 Οκτωβρίου οι αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δέλτα

Ανοίγει και φέτος, για δεύτερη χρονιά, τις πόρτες του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δέλτα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του. Όπως την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων του Ενιαίου Γενικού Λυκείου, καθώς και των εξεταζόμενων μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Στόχος του Δήμου μέσα από την κοινωνική δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι η στήριξη μαθητών σχολείων της πόλης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικό – οικονομικό πρόβλημα (τέκνα ανέργων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών), έτσι ώστε να ελαφρυνθούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Η λειτουργία της νέας κοινωνικής δράσης του δήμου απαιτεί τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη προσπάθειά αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους, με την εθελοντική προσφορά τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές / οικογένειες θα ενημερωθούν για λεπτομέρειες και αιτήσεις συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών εκπαιδευτικών, με νέα ανακοίνωση.
Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!