Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΥΠΑΡΧΕΙ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Καστανάς βρήκε και επέστρεψε τσάντα με 3.500 ευρώ

​Απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα και στις μέρες μας τιμιότητα και μπέσα είναι ένας καστανάς από τη Σύρο, ο οποίος βρήκε και επέστρεψε χωρίς δεύτερη σκέψη μια τσάντα που περιείχε 3.450 ευρώ.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr π Γιάννης Βέργος πριν από λίγες μέρες βρήκε πάνω σε ένα παγκάκι σε πάρκινγκ στη Σύρο μια δερμάτινη τσάντα.

bergos.jpg

Όταν την άνοιξε είδε ότι μέσα είχε 3.450 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, κι ένα πορτοφόλι με πιστωτικές κάρτες.

Μάλιστα κάποια στιγμή τον πλησίασε ένας άνδρας και του είπε ότι είναι ο κάτοχος της τσάντας. Ο κ. Βέργος όμως θέλησε να το επιβεβαιώσει και του είπε να καλέσει στο κινητό τηλέφωνο που είναι μέσα στην τσάντα για να δει αν θα χτυπήσει.

Έτσι κι έγινε, ο καστανάς πείστηκε ότι ο άνδρας ήταν ο κάτοχος της τσάντας και του την παρέδωσε, χωρίς να δεχθεί ούτε καν τα εύρετρα.

Ο ίδιος άνθρωπος, πριν από μερικά χρόνια είχε βρει ένα πορτοφόλι με 700 ευρώ που άνηκε σε φοιτήτρια και το οποίο επίσης είχε παραδώσει.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας