Νιου Τζέρσεϊ: Τουλάχιστον ένας νεκρός, 70 τραυματίες σε δυστύχημα με τρένο

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες έχουν τραυματιστεί, τρεις εξ αυτών σοβαρά, από την σφοδρή πρόσκρουση τρένου σε πλατφόρμα σιδηροδρομικού σταθμού στο Χομπόκεν του Νιού Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα, η εταιρεία στην οποία ανήκει η αμαξοστοιχία είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο τριών ανθρώπων, ωστόσο ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι μόνον ένας θάνατος μπορεί να επιβεβαιωθεί, ενώ στα νοσοκομεία έχουν διακομιστεί 70 τραυματίες.

Τρεις εξ αυτών αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Κατά τα φαινόμενα, ο συρμός δεν σταμάτησε εκεί που θα έπρεπε, στο τέλος της γραμμής και συνέχισε με ταχύτητα την πορεία του, ανεβαίνοντας στην αποβάθρα.

«Λόγω του εκτροχιασμού του προαστιακού τρένου στον σταθμό του Χόμποκεν, στο Νιου Τζέρσεϊ, διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια που διέρχονται από τον σταθμό», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης.

Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε ότι το τρένο, στην τρελλή πορεία του, πέρασε τον χώρο ακύρωσης εισιτηρίων και έφτασε έως τον χώρο αναμονής του σιδηροδρομικού σταθμού.

Το Χομπόκεν βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, ενώ αποτελεί κόμβο για μετάβαση στο Μανχάταν.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!